mandag 2. mars 2009

Min favoritt trend for makeup vår 2009

Denne våren er min favoritt trend innen makeup myke smoky eyes. Istedenfor å bruke de karakteristiske gråtonene finner vi fram brune, gyldne toner og lager en myk variant istedet. Dette er en stil jeg til og med ville valgt til fest, nå skal jeg la den heavy smokyen ligge helt til høsten..

En stjerne som nesten alltid har denne varianten av den myke smokyen, er Hayden Panettiere, og med hennes blå øyne passer det perfekt!
Slik legger du en myk smoky:
1: Finn frem 3 farger. En basefarge, en mellomfarge og en skyggefarge. For denne looken ville jeg valgt en ganske lys base(men styr for all del unna hvitt!), en gullbasert eller bronsefarget mellomfarge( gjerne med skimmer, da er skyggefargen lettere å jobbe ut), og en sjokoladebrun skyggefarge.
2:Legg basefarge på hele lokket.
3:Legg mellomfarge helt opp til globalen, og dus den ut i basefargen. Men pass på at basefargen får være ifred ved øyenbrynsbeinet.
4: Legg skyggefarge godt og jevnt på øyelokket, ikke lengre enn opp til globalen, du så godt ut slik at alle skiller blir som "visket" ut. Så tar du en kost med en god kant og legger litt av skyggefargen under øyet.
5: Legg gjerne sort eller mørkebrun liner, både langs øvre og nedre vippekant og på våtlinjen. Du kan også legge 2/3 mørk liner, og 1/3 lys liner på våtlinjen for å åpne øyet.
6: Og avslutt det hele med mascara :)


-Husk å bruke primer før du legger en smoky, ingenting er styggere enn en smoky som legger seg i linjer. Primer gjør det også leggere å legge øyenskyggene.


Til denne looken ville jeg ha hatt en løs ballerinadult midt på hodet, matt hud, og lyse naturlige lepper.I`m sorry I just wrote this in Norwegian, maybe if you really want to I can write it in english as well.Hugs and kisses
-Nora

6 kommentarer:

 1. Elsker denne makeup'en:)

  SvarSlett
 2. hon är så söt och duktig :)

  SvarSlett
 3. HEK: Ja, sminken er nydelig! Og akkuratt de fargene som hun bruker passer de fleste også :)

  Connie: Yeah she is, and she was the perfect example for the makeup I wrote about in norwegain ;P

  Cissi: MHm, veldig :) Og hun har alltid vakker makeup :)


  Hugs and kisses
  -Nora

  SvarSlett
 4. Jeg digga virkelig denne looken :)
  En ny vri på smokey eyes jeg likte kjempegodt.

  SvarSlett
 5. Takk Christina :) Du bør absolutt prøve den ut :)

  Hugs and kisses
  -Nora

  SvarSlett